Глория – До последната усмивка

Глория – До последната усмивка

В последните няколко дни, в различни интернет книжарници и сайтове, се появи дългоочакваната книга на Глория, а заглавието й вече е ясно - “До последната усмивка“. Все още биографията на певицата реално не се продава, но всеки, който желае да бъде сред първите й притежатели, може да я поръча онлайн предварително и когато тя излезе, ще му бъде доставена.

“Една от най-обсъжданите жени в България – Глория най-после разказва за себе си в книга. Вече 25 години певицата е на музикалната сцена и с песните ѝ израсна цяло поколение. Интересът към нея не стихва, защото е различна, защото има ярка индивидуалност и стил“, пише в анотацията на изданието, а всеки читател сам ще открие отговор на въпроса - Каква личност стои зад медийния образ на Глория?


Със сигурност книгата ще предизвика интерес не само сред почитателите на поп-фолка, но и сред по-широка аудитория, защото популярността на Глория преминава границите на жанровете, в които твори и я превръща в един от най-успешните артисти в новата музикална история на България.

И докато чакаме появата на “До последната усмивка“, Глория не спира да ни изненадва. Приказката за нея продължава този път в Оман, а кадрите, които споделя разкриват, че любовта я кара да се усмихва и я прави истински щастлива.

КАТЕГОРИИ