Глория показа кадри от погачата на Галина

Глория показа кадри от погачата на Галина

Преди часове Глория развълнува почитателите си с ексклузивни кадри от погачата на малката Галина. Както вече знаете, първородната дъщеря на Симона Загорова се роди на 25 февруари, а както повелява традицията, 40 дни по-късно, най-близките дами до щастливата майка се събраха, за да отпразнуват официалното представяне на момиченцето в обществото.

“Погачата на Галина и денят на орисниците! Добре дошло сред нас, малко съвършенство! Цветя да никнат под стъпките ти, слънце да грее в очите ти! Бъди благословено с ум и доброта – да носиш винаги щастието, което правиш от мига, в който пое дъх! Да си здравичка, щастлива, красива песен да е живота ти и много да радваш всички нас!“, отправи своето пожелание Глория и сподели първа обща снимка с бебето.


Празникът бе една вълшебна приказка в розово, бяло и златисто, която всички дълго ще помнят. Наред с красивата украса, не липсваха всевъзможни сладки лакомства с инициалите на Галина и куп подаръци, а Симона Загорова едва сдържаше сълзите си от радост и вълнение.

 

КАТЕГОРИИ