Глория с изненада за рождения си ден

Глория с изненада за рождения си ден

На 28 юни рожденичка е Примата на поп-фолка, Глория. Една от най-обичаните български певици се радва на вниманието, не само на своето семейство и близки, но и на всички почитатели. Специално за тях Глория има изненада днес – ще им поднесе два видеоклипа. Това не е първия път, когато певицата представя нов проект на рождения си ден, защото вярва, че това ще постави едно добро начало на новата й лична година.

“Днес ставам на 47! Когато една жена не крие възрастта си, тя е нагло доволна от себе си и живота! Годината беше трудна за всички и се надявам никога да не се повтори и от тук нататък да ни се случват само хубави неща! Вярвам и знам, че по-доброто предстои, защото животът е това, което сам си направиш! А за мен няма невъзможни неща, когато съм здрава и имам любовта на любимите си хора, приятелите ми и моята публика! Няма да празнувам по ред причини, но реших да се наградя и да си подаря два музикални проекта! Днес е премиерата на видеоклипа на една любима моя песен ,“Очите не лъжат“ и на чисто нова песен ,“Ало, как си”. Вижте и чуйте първо в моя YouTube канал, GloriaOfficial в 13:00 h, в PlanetaOfficial в16:00 h, а в ефира на “Планета” от 19:00 h и в 21:00 по “Planeta HD”, гласи емоционалният пост на Глория в мрежата по случай рождения й ден.


Със сигурност й предстои едно вълнуващо синьо лято в Гърция, където обича да прекарва любимия си сезон. Глория вече успя да отскочи до южната ни съседка, където се порадва на слънце и море. Своето настроение тя сподели и с последователите си в Instagram, където получи комплименти за фееричната визия. 
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Глория с пожелания за страхотно лято и много сбъднати мечти!

КАТЕГОРИИ