Годината на Луната носи възможност за промяна

Годината на Луната носи възможност за промяна

В “Бащино огнище” гостува известната астроложка Светлана Тилкова – Алена, която прави своята прогноза за 2018-та година и я споделя със зрителите на “Планета”.

“2018 година е подвластна на Луната, а това означава, че ще се върнем към спомените от миналото. На преден план ще излязат нашите положителни и позабравени качества, които пазим в подсъзнанието си. Годината носи много добри вибрации и възможности за всички, които искат да направят крачката към промяна.”

Тя казва още, че нашите сънародници, които са зад граница, ще започнат да се връщат в България, което е чудесно. В политически план годината никак няма да е лека, поради една проста причина – политиците ще бъдат изпълнени със желание да блестят в собствената си светлина, дори когато не е заслужен този блясък.

“Годината на Луната изисква България да бъде стабилна, ако всички се обединят, ще постигнем тази стабилност, а тези, които продължават да се противопоставят без никакви причини, рискуват да си създадат здравословни проблеми, защото Луната моментално връща с тежка кармична разплата на всички, които постъпват непочтено.”

Алена коментира и предстоящото Европредседателство на България през 2018 година, което ще ни донесе ново статукво в ЕС и ще ни издигне на ново политическо стъпало.

“Когато на 1 юли 2018 година Австрия приеме от нас Европредседателството, България вече ще блести с ярка светлина в Европа.”

 
2018 година е благоприятна за възвръщане на хармонията в семействата, в които отношенията са се развалили или има някакво неразбирателство, а Годината на Луната носи едно много положително влияние и върху новобрачните двойки. По отношение на здравето тази година налага строга забрана за правене на пълен пост по време на нашите традиционни православни пости, защото това ще нанесе сериозни вреди в здравословно отношение. Алена казва, че цветовате на Луната на 2018 година са всички сребристи нюанси, а единственото изискване е те да не бъдат тъмни.
В предаването гостуват и обичани изпълнители от музикална компания “Пайнер” – Иван и Ивана Дякови, Крисия D, Поли Паскова, Екстра Нина, Здравко Мандаджиев и Пепи Христозова. Те отправят своите Новогодишни пожелания и музикални поздрави към зрителите.

За своето детство, пък си спомня Борис Дали, а специален гост “Край огнището” е Николай Славеев:

“За мен е удоволствие да бъда гост в Новогодишния брой на “Бащино огнище”. Ще Ви разкажа за моята 2017 година и заедно ще вдигнем наздравица за Новата 2018 година! Нека тя ни донесе много здраве, радост, щастие и нека има много късмет и берекет! Желая много успехи на всички мои колеги и колежки! Нека има мир навсякъде по света!”

 

КАТЕГОРИИ