Голямата ябълка очарова Дамян Попов

Голямата ябълка очарова Дамян Попов

Голямата ябълка, както американците наричат Ню Йорк, е поредната сбъдната мечта за Дамян Попов. Началото на новата седмица изпълнителят посрещна в Сентръл парк и не забрави да поздрави почитателите си с фотос от там. Снимката носи много предколедно настроение и ни напомня за незабравимия филм “Сам в къщи“. Духът на Коледа вече властва в Ню Йорк и в цяла Америка, затова Дамян Попов е особено щастлив, че има шанса точно в този момент да се докосне до голямата магия.
В тази част от годината всяко кътче на Ню Йорк излъчва коледна романтика и атмосфера, затова със сигурност певецът ще бъде впечатлен от светлините на Таймс Скуеър, бляскавата украса на магазините по 5-то авеню и огромното коледно дърво на площад Рокфелер в сърцето на Манхатън. 80-годишното иглолистно дърво, с височина 23 метра и тегло около 13 тона, вече е поставено и ще радва гостите на мегаполиса до 7 януари. Дали Дамян Попов ще остане до Коледа в Ню Йорк или ще обиколи САЩ, ще разберем от постовете му в социалните мрежи.
Малко преди да отлети през Океана певецът засне нов видеоклип, а почитателите вече очакват неговата премиера в ефира на телевизия “Планета“.

КАТЕГОРИИ