Голямо парти край Босфора с Денис и Джордан

Голямо парти край Босфора с Денис и Джордан

В първия ден на месец септември голям концерт ще зарадва почитателите на поп фолка в Истанбул. Специални гости край Босфора ще са Джордан и Денис, който ще бъде в компанията на своите сценични партньори Game Over, който напоследък налага новия си псевдоним Fari и Adnan Beats. Очаква се музикалното събитие да привлече гости от различни точки на Турция и да се превърне в един незабравим празник. Изпълнителите знаят как да вдигнат градуса на настроението, а техните горещи хитове няма да оставят безразличен никой от присъстващите.

Джордан неведнъж е пял пред публиката в космополитния град и с радост очаква поредната си среща с нея. Певецът обещава, че запазено място в програмата му ще имат песни като “Муцуна“, “Златото ми“, “Купих ти сърце“, а за по-романтично настроените ще изпълни и красивата балада “Ангелите плачат”.
Звездното трио - Денис, Game Over /Fari/ и Adnan Beats пък са категорични, че ще вдигнат всички на крака с #Moroko, “Китайка“ и “Аре, дай му”, а за първи път на международна сцена ще представят и най-новото си заглавие “Сандокан“. Песента се появи в края на месец юли, но вече е сред клубните хитове у нас.

 

КАТЕГОРИИ