Горещи парти емоции с Анелия

Горещи парти емоции с Анелия

Всеки запален меломан знае, че едни от най-емоционалните и незабравими партита са в комплекс “Приказките“ край Харманли. Всяка седмица там може да аплодирате на живо една от любимите си звезди от каталога на музикална компания “Пайнер“, а тази събота е запазена за Анелия. Името на певицата е гаранция за горещи парти емоции и много хитове, затова не пропускайте да стоплите душите и сърцата си с част от най-актуалните и емблематични песни от репертоара й. Със сигурност ще прозвучат и чувствените балади на Анелия, сред които е най-новата от тях - “Сърцето ми”. Мелодията даде начало на музикалната година в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на “Планета” ТВ и “Planeta HD” и за кратко завладя публиката.

Към днешна дата тя приближава първия си милион преглеждания в портала за видеосподеляне, където е и категоричен лидер в рейтинг листата “Набиращи популярност“ у нас.
След “Приказките“, купонът с Анелия в съботната нощ ще продължи и в комплекс “Планета Пайнер“ в Димитровград, където може да танцувате и да се забавлявате до сутринта.

КАТЕГОРИИ