Хитове от зората на поп-фолка представя Ивана

Хитове от зората на поп-фолка представя Ивана

Една от най-обичаните и високо ценени изпълнителки на музикална компания “Пайнер” – Ивана обяви, че за своя рожден ден ще зарадва всички със своя версия на Mashup-видеоклип. Меломаните отдавна очакваха точно Ивана да ги изненада с подобна селекция от добре познати и харесвани песни, затова са нетърпеливи да дойде 31 януари. Точно тогава в YouTube-канала IvanaOfficial ще се появи този Mashup.
Певицата на народа, както хората наричат Ивана, сподели за музикалния подарък преди дни в социалните мрежи и провокира феновете да предположат точно кои заглавия е включила в подборката.

“Днес ми е прекрасен ден и реших на 31-ви януари, на рождения ми ден, да кача моя #MASHUP. Ха, сега, кои ли песни съм включила? Ако сте се абонирали за канала ми в ютюб – IvanaOfficial, на 31-ви - неделя, надявам се, ще се зарадваме взаимно.”


Както може да се предполага, в Mashup-а на Ивана ще бъдат включени емблематични песни от зората на поп-фолка. Песни, които я направиха разпознаваема като певица, песни, с които спечели доверието и обичта на народа. И ние не знаем точно кои са заглавията в музикалния подарък, но едва ли той би бил толкова силен без “100 патрона”, “Мъж ли е”, “Убиец на любов”, “Уморени и студени”, “Палавник”, “Късно е” и др. Дали сме разгадали пъзела ще стане ясно в неделя, когато ще поздравим Ивана за нейния рожден ден.

КАТЕГОРИИ