Холивудски блясък за рождения ден на Малина

Холивудски блясък за рождения ден на Малина

На 7 юни Малина празнува рождения си ден, а това бе повод тя да събере близки и приятели на звездно парти. Със стилна визия и прекрасно настроение певицата посрещна своите гости, а декорът, издържан в златно и червено, отправяше препратка към Холивуд. Рожденичката бе посрещната с червен килим, трансперанти и видеостени, на които се излъчваха някои от най-популярните й клипове и фотосесии.
Голямата изненада за нея бяха специалните гости – Димитър Рачков и Миро с бенд, с когото звездата направи няколко импровизирани дуети. Много букети, подаръци и сърдечни пожелания направиха тази вечер незабравима, а сред специалните изненади бе уникален десерт във формата на шоколадова купа с течен азот, направен от най-добрия сладкар в България.
Кулминация на тържеството поставиха бутикова торта във формата на статуетка Грами и искрящо шампанско – идеалната комбинация за отбелязване на най-щастливите моменти в живота. А това определено ще остане един от тези специални и запомнящи се мигове за звездата на телевизия “Планета”.

КАТЕГОРИИ