Хубави поводи вълнуваха звездите на “Пайнер“ през юни

Хубави поводи вълнуваха звездите на “Пайнер“ през юни

Вече сме на финала на първия летен месец, а наред с вълнението, което звездите на “Пайнер“ изпитаха от първите си срещи с феновете след възстановяването на работата на нощните клубове, са и редица лични празници. Традиционните абитуриентски балове за първи път не се състояха през май, но празненства за младите хора все пак има през юни. Роксана изпрати големия си син Даниел абитуриент. Певицата не скри гордостта си и отправи емоционално послание:

“На добър час на моето пораснало момче. Любов на мама, бъди ми жив и здрав, и много щастлив. Сбъдвай мечтите си и живей достойно. Аз, докато дишам и ме има, ще съм до теб и брат ти безрезервно“.

Абитуриентски емоции имаше и в семейството на Тони Дачева. С пожелание за попътен вятър в живота, тя изпрати своята племеничка Ванеса.
Випуск 2020 от Средно училище “Св. св. Кирил и Методий“ в Пловдив също празнува, а в центъра на тържествата бе Здравко Мандаджиев. Популярният народен изпълнител беше класен ръководител на изцяло женския 12 Б клас, профилиран с “Музика и хореография”, през последната година от обучението им, а в празничната вечер той не пропусна да поздрави възпитаничките си с любими народни мелодии.

С отличие, през 2020, се дипломира и дъщерята на Глория – Симона Загорова. Младата дама се похвали със снимки от деня на дипломирането си в Нов български университет, а поводът донесе много радост не само за нея, но и за звездната й майка.
На 22 юни 18 години навърши дъщерята на Соня Немска. Пълнолетието й бе официално отбелязано с тържество в родния град на певицата, Панагюрище. Красиви и щастливи – Соня Немска и Рая посрещнаха своите гости и не пропуснаха да запечатат хубавата среща в снимки.
На същата дата рожден ден празнува и големият син на Галена, Стефан. Там емоциите също бяха горещи, а партито – впечатляващо и незабравимо.

КАТЕГОРИИ