“И това ще отмине” с лайв премиера в “Приказките”

“И това ще отмине” с лайв премиера в “Приказките”

На 6 юни в “Приказките” край Харманли  ще се състои дългоочакваната лайв премиера на тоталния хит “И това ще отмине”. Това ще се случи на участието на Денис Теофиков в Лятната градина на комплекса. За певеца вълнението е голямо, защото това е неговата първа музикална среща след извънредната ситуация в страната заради коронавируса.

Именно пандемията провокира Денис Теофиков и Малката да създадат “И това ще отмине” с идеята песента да подейства мотивиращо, защото позитивизмът винаги е бил ключът към намиране на правилните решения. Точно заради това дуетът почти веднага оглави трендинга в YouTube и остана там много дълго, а след това покори и различни музикални класации. Към момента видеоклипът има близо 9,5 милиона преглеждания в официалния канал PlanetaOfficial.

Тази събота Денис Теофиков няма да пропусне да изпълни всички свои хитове, които го превърнаха в новата тийн сензация на българската музикална сцена. Със сигурност той е подготвил и много изненади за всички гости на “Приказките”, които са избрали да споделят събота вечер с една от най-успешните млади звезди на телевизия “Планета”.

КАТЕГОРИИ