Играта “Пайнер 30“ носи награди на феновете

Играта “Пайнер 30“ носи награди на феновете

Във Facebook и Instagram профилите на телевизия “Планета“ от няколко дни се появи хаштага #Payner30. По-наблюдателните фенове веднага го свързаха с предстоящия 30-годишен юбилей на музикална компания “Пайнер“. Официално рожденият ден ще бъде отбелязан на 13 февруари. Но от 31 януари телевизия “Планета“ стартира нова игра за феновете. За това ни провокира големия интерес към играта “Планета на 18“, в която 35 наши зрители и последователи спечелиха VIP покани за концерта в зала “Колодрума“ в Пловдив.

Загадките от “Пайнер 30“ ще бъдат публикувани всеки ден в Instagram профила - @planetaofficialtv, а какви ще бъдат те, ще научите съвсем скоро. Награди и този път ще има и това ще бъде официалния календар на “Пайнер“ за 2020 година. 12 обичани изпълнители ще влязат във вашия дом, стига да познаете коя е звездата, която сме скрили в пъзела от снимката, публикувана в Instagram.

Шанс да спечелят имат само тези, които се абонират за @planetaofficialtv и тагнат изпълнителя, който мислят, че е скрит в загадката. Ние пък даваме жокер – част от популярна негова песен. Играта #Payner30 ще продължи през целия февруари, а отговорите ще публикуваме в нашето Instagram story.

КАТЕГОРИИ