Илиян прави заявка за хит на есента с “Моето момиче”

Илиян прави заявка за хит на есента с “Моето момиче”

Само месец след като зарадва почитателите си с дуетното предложение с Анелия - “Сърцето ще плати”, Илиян поднесе на публиката и нов самостоятелен проект. Той е озаглавен “Моето момиче” и вече прави сериозна заявка да се превърне в един от хитовете на есента. Само за уикенд сингълът вече се радва на близо 250 000 преглеждания в Planeta Official в Youtube, където бе промотирано за първи път.
Автори на “Моето момиче” са Цветан Спасов и Росен Димитров, които вложиха много от себе си, за да създадат поредния хит в репертоара на Илиян, както и самият той - за изпълнението му, което не остана незабелязано от меломаните.

“Песента е страхотна! Има нещо, което те кара да я слушаш отново и отново”, “Влюбих се в нея от първо слушане, невероятна е! Браво на Илиян”, коментират най-запалените фенове на певеца.

За успешния прием на парчето допринася ефектното видео, режисьор на което е Николай Скерлев. В кадрите специално участие взема “Мис София 2014” - Гери Тилева, която се превъплъщава в ролята на изкусителка, завладяла сърцето на изпълнителя.

КАТЕГОРИИ