Илиян избра Бали за своята зимна ваканция

Илиян избра Бали за своята зимна ваканция

Зимата е в разгара си и повечето от нас са изкушени от зимните спортове, но противно на очакванията Илиян избра за ваканционна дестинация Бали. Певецът неведнъж е споменавал, че е оставил сърцето си на тропическия остров, разположен в сърцето на Индонезийския архипелаг. Не е чудно, че това райско място е спечелило и Илиян с богатата си история, култура и изкуства – танци, скулптура и живопис, красивите плажове, природа и тропическия климат. Изпълнителят избра Островът на хилядата храма, за да се зареди с положителни емоции и творчески идеи за нови песни.

Илиян побърза да сподели интересни фотоси от своята ваканция в официалната си страница във Facebook. С тях изпълнителят подари на своите почитатели лятно настроение в разгара на зимата. За него това е една заслужена почивка, защото през 2016 година зарадва почитателите си с няколко интересни проекта. Четири са заглавията, които изпълнителят представи в ефира на телевизия “Планета”.

Две от песните са в типично негов стил - “Гадже трепач” и Las Vegas, а изненадата дойде от дуета с неговия колега и приятел Артур - Mi Amor и триото “Колеги” с Анелия и DJ Живко Микс.
Преди да се отправи към Бали, Илиян даде ексклузивно интервю за предаването “Звездно”, в което ще разкрие какво се случва с него в професионален и личен план.

КАТЕГОРИИ