Илиян:  Аз съм един щастлив и благословен човек

Илиян:  Аз съм един щастлив и благословен човек

Днес рожден ден празнува един от обичаните изпълнители на музикална компания “Пайнер” – Илиян. Певецът посреща своята 35 годишнина по-мъдър, по-успешен, по-смирен и по-целеустремен, а честитките към него “валят” още от началото на деня в официалните му профили в социалната мрежа. Меломаните му желаят предимно здраве и успехи, а дуетните половинки на изпълнителя също не закъсняха с пожеланията си към него. Още в първите минути на личния му празник те побързаха да го поздравят.

“Ставам на цели 35 години. И съм по-щастлив от всякога. Годините нямат значение. Значение има само това как се чувстваш. И всичко зависи от нас самите. Аз съм един щастлив и благословен човек. Имам обичта преди всичко на Бог, на семейството, на приятелите си и не на последно място на моите фенове, за което благодаря във всяка минута. И на 35, точно, както и на 25 - също толкова луд, откачен, но доста по-мъдър”, споделя Илиян в минутите на своето ново отброяване, специално за www.planeta.tv.

Изпълнителят посреща рождения си ден на родното Черноморие в компанията на близки приятели и своето семейство.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Илиян с пожелание за здраве, щастие и още много незабравими звездни мигове!

 

КАТЕГОРИИ