Илиян: С “Рамбо” се връщам към един стар мой имидж

Илиян: С “Рамбо” се връщам към един стар мой имидж

Илиян разказва за създаването на най-новата си песен със заглавие “Рамбо”, която от няколко дни се излъчва в ефира на “Планета” и “Планета HD”. Певецът е доволен от добрата работа, която са свършили с композитора Боби Павлов и с режисьора Людмил Иларионов.

“Много добре се получи и песента, и видеоклипа. Поне на мен много ми харесва, зарежда ме парчето. Исках да се покажа в една друга светлина,  връщам един мой стар имидж, който следвах преди време и като цяло съм доволен от себе си.”

Певецът казва, че тази песен е завръщане към онова по-мелодично звучене, което имаха в началото на кариерата му неговите песни. Тя е в стила на “Честит рожден ден”, с такава енергия, самият лад, самото звучене е точно такова.

“Като цяло мисля, че публиката ни е жадна и се нуждае точно от такива парчета. Ако обърнем внимание напоследък ретро-парчетата много се харесват, правят се ретро-партита в цяла България, които са много сполучливи. Много е готино. Някак си по-хубаво послание ли имаха песните преди години и от към текстове, и от към мелодии, не знам, но е готино. Но спокойно, сега пак е хубаво, нека да има нещо ново.”


Илиян разказва пред водещата Галя Димитрова, че много добре му се е отразила почивката в Бали, където прекара близо месец със свои приятели преди Великден.

“С готина компания, с позитивни хора ще си изкараш хубаво навсякъде, не само в Бали. Но Бали за мен си е специално място, където можеш и да си починеш, можеш и да медитираш, да се забавляваш, зависи какво търсиш. Аз седя там цял месец и не ми е много. Трябва да ми домъчнее, да зажаднея за България, накрая наистина го усещам това чувство. Хем ми се прибира, хем ми се остава, силно съм раздвоен на финала. Липсва ми музиката, детето, приятелите, България също много си я обичам и си ми е хубаво в нашата страна. В началото като отида на почивка някъде ми е добре, но от един момент нататък всичко започва да ми липсва”, признава певецът.


Илиян казва, че винаги в Бали намира нови приятели. Среща много българи, а също така и туристи от цял свят. Впечатлен е от местните хора, за които казва, че са позитивни и лъчезарни и като цяло са много добри хора. Много са първични за абсолютно всичко и трябва да влезеш в техния живот, за да ги разбереш.

“При тях животът в момента е все едно при нас 1991-1992 година. Заплатите им са много ниски, но хората са доволни от това, което взимат, защото никога не остават без пари. Няма просяци по улиците, няма беднотия. Храната е изключително евтина. Като цяло са добре и са супер щастливи хора, защото имат всичко, но не робуват на материалното.”


Илиян споделя, че туристите посещават Бали поради различни причини – едни идват заради плажовете и купоните, други заради природата, трети да посещават храмове, заради самата енергия.

“Всеки път и аз имам нужда да посетя някой храм. Сега ходих в един нов, където си пречистваш енергията и душата. Много силно и въздействащо място, от където извираше лековита вода. Винаги все нови и нови неща можеш да видиш и да научиш в Бали”, казва още Илиян в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ