Илиян: Вярвайте и чудесата ще се случат

Илиян: Вярвайте и чудесата ще се случат

“Вярвайте и чудесата ще се случат...“, уверява почитателите си Илиян, който наскоро посети “Рупите“. Това е живописна местност, която е обвита в мистичен ореол. Свързана е с пророчицата Ванга и носи на всеки посетител богат енергиен заряд. В това е категоричен и Илиян:

“Рупите“ - едно силно енергийно, заредено кътче! Енергията е уникална и само, който не е бил тук, не я е усетил…“, споделя певецът.


Той остава верен на посланието в една от песните си от това лято - “Правя си душата“ и пълноценно се наслаждава на живота. Илиян си подари пълен релакс и безценни моменти сред природата, като посети и термалните извори в местността, известни с лековитата си минерална вода. Певецът не пропусна да сподели кадри от този зареждащ ден с феновете си, а те с интерес го разпитваха за мястото, на което е бил.
През септември Илиян имаше още един повод за радост. Неговият син Ицко прекрачи училищния праг за първи път. Изпълнителят с гордост сподели видео от първия учебен ден на своето пораснало момче и с много вълнение отправи пожелание за успешна учебна година.

КАТЕГОРИИ