Илиян и Теди Александрова “избухват“ в дует

Илиян и Теди Александрова “избухват“ в дует

След успеха на “Давай на DJ-я“, лятната музикалната колаборация на Теди Александрова, Борис Дали и Илиян, есента за поп-фолка идва с нов ударен дует.

“Машини мои, дойде момента, в който ще отговоря на въпросите, които ежедневно ми задавате. Ето ни с Теди Александрова, записваме новата ни песен, която ще ви поднесем с голямо желание и любов. Както някои от Вас вече знаят, нейното име ще бъде “2019 нова Магистрала”. Песента е бърза, ритмична и ще ви качва “горе на тавана”. Готови ли сте...? Обичаме вииии“, издаде пръв Илиян в личния си профил в Инстаграм.


Това провокира и множество предположения кога ще е премиерата в ефира на телевизия “Планета“. Засега Илиян и Теди Александрова не разкриват повече подробности, но ние ще издадем, че съвсем скоро ще снимат и видеоклип на песента.

Има и още нещо сигурно – двамата ще бъдат част от звездите на “Пайнер“, които ще пеят за 18-ия рожден ден на телевизия “Планета“ на 3 декември в зала “Колодрума“ в Пловдив. Дали пък точно там няма да е лайв премиерата на “2019 нова Магистрала” зависи как зрителите ще приемат новото заглавие.

Този уикенд пък Илиян отново ще бъде гост на сънародниците ни в чужбина. На 12-ти октомври Германия посреща изпълнителя за едно ударно балканско парти.

КАТЕГОРИИ