Илиян подготвя изненади

Илиян подготвя изненади

“Колкото ползотворна и успешна беше 2017-та, двойно по-успешна и ползотворна ще се постарая да бъде и 2018-та година”, неотдавна сподели Илиян.

Хитовият изпълнител работи по цели два нови проекта, а съвсем скоро ще изненада феновете и с интересна фотосесия. Наскоро Илиян показа в социалните мрежи снимка от работния процес с композитора Боби Павлов, с когото напоследък създават хитове.

“Парчето ще е бързо и динамично и ще бъде облечено с много интересно видео. Тази песен, силно се надявам да бъде поредната тупалка, с която ще оставя следи в музиката”, издаде Илиян пред www.planeta.tv.


По втория проект Илиян работи с Даниел Ганев, но засега не разкрива много подробности около него. Единственото, което издава е, че ще си струва.

“С фотографа Теди Грозданов заснехме фотосесия, която съвсем скоро ще пуснем. Няколко са визиите, които успяхме да заснемем, благодарение на стилиста Стоян Апостолов - Стоянски, който се погрижи да съм много готин.”

Още тази събота почитателите на Илиян ще могат да се забавляват с неговите хитове в “Приказките” край Харманли. По-късно купонът ще продължи и в комплекс “Планета Пайнер” в Димитровград.

КАТЕГОРИИ