Ин и Ян са новата страст на Карлос

Ин и Ян са новата страст на Карлос

Карлос явно е подвластен на източната философия и красотата на Азия, затова има ли възможност да избира, той предпочита по-екзотичните дестинации. Тази негова страст оживя по един необичаен начин и в дома му. Най-новите придобивки на певеца отново са повлияни от Изтока и са създадени от самия него преди броени дни.

Той е кръстил Ин и Ян двете затворени системи, включващи растение и рибка, по-известни като aquaponic system. Изборът на името не е случайно, защото Ин и Ян в китайската философия и метафизика e концепция, която описва как двете привидно противоположни сили, енергии и принципи се допълват взаимно и преливат една в друга.
Карлос сподели пред телевизия “Планета”, че е обсебен от растенията и жилището му в Пловдив е заприличало на ботаническа градина.

Сред това изобилие от цветове изпълнителят трупа вдъхновение за своята музика и новите си проекти. Карлос издаде, че новата му песен ще се появи през пролетта, защото това е любимият му сезон. Още една добра причина за това е факта, че изпълнителят е роден в началото на април и ще бъде своеобразен подарък за рождения му ден. Карлос издаде, че новото му парче е с дискотечно звучене, с послание и ще е на любовна тематика.
Последният музикален проект на Карлос бе нов вариант на песента “Да разлаем кучетата” ft. Яница, превърната в дует с певицата, специално за Новогодишната програма “Нощта на звездите”.

КАТЕГОРИИ