Испания и Великобритания очакват Преслава

Испания и Великобритания очакват Преслава

Сънародниците ни в Испания и Великобритания с нетърпение очакват срещите си с едно от най-обичаните и популярни имена в българската музика - Преслава. Певицата планира два европейски концерта, с които да зарадва всички, които са избрали да живеят извън Родината. Те са около Националния ни празник – 3 март, което допълнително внася патриотична нотка в изявите.
Още този уикенд, на 18 февруари, Преслава ще лети за Валенсия, заредена с много емоции от отминалия празник Св. Валентин. Много хитове от своя репертоар, български фолклор и шлагери е подбрала певицата за своя концерт в Испания. А сънародниците ни от целия регион вече с нетърпение очакват да я аплодират на сцената.

Само няколко седмици по-късно – на 4 март е големият концерт на Преслава във Великобритания. В сърцето на Лондонското Сити тя ще нажежи до краен предел градуса на емоциите, защото наред с 3 март, българите в Англия ще отпразнуват и Международния ден на жената – 8 март. Големият женски празник е организиран от Budilnik Party UK, а домакините приканват всички гости да не пропускат шанса да накарат своите половинки да се почувстват още по-специални на своя празник! Разбира се, за приповдигнатото настроение на всички присъстващи, голяма роля ще има и Преслава с песните, които специално ще изпее за тържеството.

КАТЕГОРИИ