Испанска фиеста за рождения ден на Пепа Янева

Испанска фиеста за рождения ден на Пепа Янева

На 13-ти ноември е рожденият ден на солистката на оркестър “Орфей”, Пепа Янева. Тя ще го отбележи в Испания, където тези дни музикантите имат мини-турне. На своя празник певицата ще бъде с цялото си семейство и своите колеги. Рожденият ден се пада точно в кратка пауза между четирите концерта и ще има достатъчно време за една незабравима фиеста, изпълнена с музика, добро настроение и испански кулинарни специалитети.

Две от музикалните срещи вече са факт, а само след броени дни, на 15-ти и 16-ти ноември, почитателите на българската народна музика в Страната на Сервантес, могат да се насладят на живо на своите любими мелодии от репертоара на оркестър “Орфей”.
За рожденичката миналият месец също мина под знака на хубавите емоции, свързани с пътуване зад граница. Певицата гостува на своя приятелка в Москва и не пропусна да сподели, че е очарована от руската столица.

След края на Испанското турне, оркестър “Орфей” ще заснеме видеоклипове на четири нови авторски песни на фолклорна основа. Вече е ясно, че музикантите ще посрещнат Новата година заедно с почитателите на българския фолклор в Шумен.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета Фолк” честитят рождения ден на Пепа Янева с пожелания за здраве, щастие и професионални успехи!

КАТЕГОРИИ