Италианската ривиера грабна сърцето на Юнона

Италианската ривиера грабна сърцето на Юнона

Златисти плажни ивици, слънце, гостоприемно население и много вълнуващи забавления – това е визитната картичка на един от най-популярните курорти на италианската адриатическа ривиера, Римини. Наред с възможности за релакс и ваканция, Римини разполага с две панаирни палати, където често се провеждат международни изложения. Едно подобно събитие отведе там и Юнона, която преди дни се завърна впечатлена от красотата и атмосферата, която се усеща в Римини. Певицата призна, че е оставила част от сърцето си на това приказно място и си обещава, че отново ще се върне в тази част на Италия, защото тя е прекрасна и завладяваща.

По време на пътуването си Юнона посети и най-старата република в Европа – Сан Марино. Въпреки че е сред най-малките държави в Европа, Сан Марино има с какво да впечатли туристите. Юнона успя да се разходи из забележителностите и колоритните й улички, изпълнени с магазинчета и малки ресторантчета, като не пропусна да запечата впечатленията си в снимки, които сподели и с феновете си в социалните мрежи.
Звездата на телевизия “Планета“ е щастлива, че изпраща лято, изпълнено с хубави емоции, пътувания и много музика. Заедно с дъщеря си, Глория, Юнона бе на ваканция в Созопол и Ахелой, а преди това посети и немските градове Нюрнберг, Мюнхен и Розенхайм.

Запомнящи се бяха и срещите с почитателите на певицата, които я отвеждаха в различни кътчета от България. Припомняме Ви, че в началото на юни, на музикалния пазар се появи първият фолклорен албум на Юнона – “Празник“, който представи пъстър букет от мелодии от всички фолклорни области. За кратко той впечатли публиката и се открои като проект, гарантиращ приятни минути с българска народна музика. Юнона разкрива, че работи и по нови поп-фолк песни, но засега е рано да издава подробности за тях.

 

КАТЕГОРИИ