Иван Дяков ще пее с Шабан Шаулич в Хаджидимово

Иван Дяков ще пее с Шабан Шаулич в Хаджидимово

Иван Дяков е удостоен с честта да открие тържествата по случай Празника на неговия роден град Хаджидимово на 5 май. Той е подготвил специално за случая “Песен за Хаджидимово”, която ще изпълни на сцената на градския стадион “Димитър Лекин” заедно със своята дъщеря Ивана Дякова. Те ще пеят и през двата празнични дни в любимия град, където ще изненадат жителите и гостите на Хаджидимово с обичаните народни мелодии - “Стар мерак”, “Кате, Кате”, “Сред село на мегдана”, “Заспало девойче”, “България” и др. 
В Празника на Хаджимово от музикална компания “Пайнер” ще се включат също Анелия и Янко Неделчев, а голямата изненада е участието на голямата балканска звезда Шабан Шаулич.

След впечатляващия концерт на Иван Дяков за сънародниците ни в Англия, през месец май му предстоят още концерти и в различни части на България. Иван Дяков и дъщеря му Ивана са предпочитани фолклорни изпълнители за събори, семейни и професионални тържества, защото представят по уникален начин обичаните златни македонски хитове. Баща и дъщеря подготвят нови проекти, с които ще зарадват своите многобройни почитатели много скоро.

КАТЕГОРИИ