Ивана: Животът трябва да продължи

Ивана: Животът трябва да продължи

Ивана бе една от първите популярни личности у нас, които дадоха личен пример и призоваха да погледнем с разум, дисциплина и отговорност към извънредната ситуация, в която се намираме. Певицата избра да остане вкъщи, докато това се налага, но категорично заяви:

“Да, усмихвам се. И не защото не ми пука, напротив, МНОГО МИ ПУКА! Животът трябва да продължи, ЩЕ продължи! Ако сме заедно… Всичко ще бъде по-лесно! Нека си говорим, да си разказваме, да се наплачем, да се разсмеем. На по кафе. ЗАЕДНО! Споделете ми в коментари вашите сутрешни мисли, а защо не… и снимки“, написа в социалните мрежи Певицата на народа, с което провокира почитателите си да се включат в един приятен онлайн разговор.


Реакцията на последователите й не закъсня, защото с хиляди лайкове, коментари и споделяния те подкрепиха идеята на любимата си изпълнителка:

“На всички ни е тежко, но трябва да проявим търпение и да се обичаме повече от преди! Обичам те, бъди силна, винаги ще си в сърцето ми! Ще се справим заедно, хора!“, “Колкото и да е трудно, каквато и да е ситуацията ще отмине! Да се надяваме по-скоро! Нека бъдем позитивно настроени! Така преминаваме по леко през всичко негативно! Да трудно е, но всичко ще се оправи..!“, “Ще има и утре, и още много дни и години, скъпа Ивана. Остани слънцето, което си и продължавай да пееш, и да даваш енергия и сила на хората“, гласят само част от коментарите на феновете.

А както обеща по-рано Ивана, тя самата сподели конкретни неща, които я карат да се усмихва и да се чувства добре в този момент:

“На Благовещение просто звъннах на майка ми и й поднесох блага вест с думите: “Майко, добре съм, здрава съм, а и нали знаеш, НЕ ДАВАМ ДА СЕ ДАВАМЕ!”... И тя ми каза блага вест: “И ние с татко ти сме живи, здрави, добре сме, не се притеснявай, мама!”... Да мога само това да казвам и само това да чувам, всеки ден, от всичките ми близки хора, това ми стига!“, откровена бе певицата.

КАТЕГОРИИ