Ивана: Какво време дойде...

Ивана: Какво време дойде...

Ивана винаги е успявала да увлече публиката със своя позитивен поглед към живота. И днес Певицата на народа отново го прави с усмивка от своите профили в социалните мрежи. Напук на сложната ситуация, с типичното си чувство за хумор и вяра, че по-доброто предстои, тя публикува забавно клипче от своя автомобил в Instagram. Неведнъж Ивана е споделяла, че автомобилът й е не само средство за придвижване, но и място, превърнало се в неизменна част от живота й – гардероб, място за техника, а понякога и гримьорна... На фона на лайв изпълнение на един от своите хитове – “Аз съм твоя”, изпълнителката откровено признава:

“Облякох си новия кат дрехи, направих си косата, гримирах се... и се прибрах вкъщи. Какво време дойде...“, пише със закачка Ивана.


Видеото за кратко се превърна в инста-хит, а мнозина не само го прегледаха, но и побързаха да се включат с коментар. Теди Александрова, Наталия Кобилкина и Борислав Соколов – Бони са сред популярните лица, които поздравиха Ивана, а неочаквано към дискусията се присъедини и дъщерята на певицата, Теодора, която споделя, че очаква нейното позвъняване. По всичко личи, че социалните мрежи заемат все по-голяма част от ежедневието на известните личности, където те могат с отворено сърце да споделят с феновете това, което правят, да ги поздравят и да общуват спокойно, докато клубната сцена отново ги събере за истински емоции и незабравими моменти.

КАТЕГОРИИ