Ивана: Мъничко тъга от отиващите си летни дни и много надежда за това, което предстои

Ивана: Мъничко тъга от отиващите си летни дни и много надежда за това, което предстои

В страхотна форма, свежа лятна визия и добро настроение виждаме Ивана, обръщайки поглед към профилите й в социалните мрежи. Наред с това певицата успява отново да увлече почитателите си, да им вдъхне сила и кураж, че по-доброто предстои:

“Мъничко тъга от отиващите си летни дни и много надежда за това, което предстои“, споделя под един от кадрите Певицата на народа, а многобройните харесвания, коментари и комплименти издават, че тези думи са докоснали и феновете й.


Безспорно лятото на 2021 ще остане паметно както за Ивана, така и за публиката. През юли и август звездата на телевизия “Планета“ направи два феноменални концерт във Варна и Бургас, които заредиха с много позитивно настроение присъстващите. И до днес интересът към събитията е огромен в канала Planeta TV Official в YouTube, където може да видите с най-доброто телевизионно качество във формат UltraHD-4K, трепетите на публиката и емоциите от сцената в летния театър във Варна. Не просто концерт, а истински спектакъл, изпълнен със съдържание, стил и класа подари Ивана и в Бургас.

“Българите заслужават тази емоция. Вълнението ми е голямо, но удовлетворението от блясъка в очите на публиката с нищо не може да се сравни”, откровена бе Ивана след края на своето морско турне.

На Кръстовден Мегазвездата на телевизия “Планета“ отбеляза 22 години на професионалната музикална сцена -  години, изпълнени с много хитове и любов. Дали пък есента няма да донесе още приятни изненади от Ивана, само времето ще покаже, но феновете са категорични, че всеки ден е празник с песните на Ивана.

 

КАТЕГОРИИ