Ивана: Няма нищо случайно

Ивана: Няма нищо случайно

Ивана винаги е заявяла своята гражданска позиция открито и този път не прави изключение. Тя е убедена, че няма нищо случайно, за да ни се случва това изпитание и вероятно сме имали нужда от пауза и малко тишина.

“И аз в началото, като почти всички хора, преминах през емоции на яд, гняв, несъгласие, “стига с тия глупости”, “а, той (вирусът) до България няма да стигне” - да, ама не! Има проблем и това е ФАКТ! За себе си реших - без паника, без страх! Просто приемам нещата такива, каквито са - с разум, дисциплина и отговорност!”


Певицата на народа пише още, че е погледнала на извънредната ситуация и от друга гледна точна. Сега ще има време да свърши нещата, които отлага от години и може да пренареди оттук нататък приоритетите си. Обещава, че в следващия си пост ще сподели конкретни неща, които я карат да се усмихва и да се чувства окей със себе си.

В тези трудни дни, едно нещо със сигурност накара певицата да се усмихне, а именно страхотното представяне на Венета от “Ивана бенд” в “Гласът на България”. Ивана не се стърпя да сподели своята радост и гордост в един много емоционален пост:

“Браво, Вени, брилянтно изпълнение - стабилен глас, обем, плътност и дълбочина! Перфектно филирани фрази, умерена динамика, много технично пеене, така добре подготви парчето, особено импровизирайки във финалния рефрен, браво - като по учебник! Успех! Ти знаеш, че сме с теб!”

КАТЕГОРИИ