Ивана: Всяка жена крие “праведна“ и “греховна“ същност

Ивана: Всяка жена крие “праведна“ и “греховна“ същност

В навечерието на дамския празник, Ивана открито говори за жената, за нейната същност и природа. Певицата сподели пост в своя Инстаграм профил, който успя да развълнува не само нейните фенове, но предизвика и дискусия във виртуалното пространство:

“Всяка жена носи в себе си “праведна” и “греховна” същност, съзнателно или несъзнателно, преплетени като енергиите Ин и Ян. Въпрос на избор е коя от двете ще “пуснем” на показ и коя ще “скрием” – пише Ивана и допълва – А може би, различните ситуации, предполагат и различно поведение. ⁣Вие как мислите? ⁣Имали ли сте епизоди в живота си, когато ви се е налагало да бъдете порочната или скромната, или и двете?!“


Почитателите на интернет комуникацията се включиха със своя позиция по въпроса, а част от тях поздравиха Ивана за избора й на интересна и различна тема, която е засегнала в своята публикация. Певицата неведнъж е споделяла, че иска да прави нещата не като всички останали, а да бъде оригинална и да покаже своя собствен почерк.

“Да не е заготовка, да не е копи пейст отнякъде. Да не е само, защото някой друг го е правил и аз да се опитам да тръгна по този добре отъпкан път, който е добре познат, но вече някой друг преди мен го е извървял. По-скоро предпочитам да е нов, аз да си го проправя пътечката, да се убода, но да знам, че си е моето. Това ми е интересно, другото ми е скучно“, споделя Мегазвездата на телевизия “Планета“.

КАТЕГОРИИ