Ивана атакува класациите с нов хитов проект

Ивана атакува класациите с нов хитов проект

“Ще ти взема всичките пари” на Ивана вече е факт в Planeta Official в Youtube, както и в ефира на телевизия “Планета“ и “Планета“ HD. Дългоочаквана бе премиерата на този проект, а почитателите на певицата веднага побързаха да я поздравят за поредното силно заглавие, което предлага на ценителите на качествената музика. Многобройни бяха положителните отзиви и за видеоклипа, който предлага оригинални визуални решения и разкрива индивидуален творчески почерк.
Лентата е заснета в комплекс Buda’s Restaurant Bar Lounge, а за стилната си визия Ивана се довери на Гергана Тачева /Josefine’s bijouterie/, модна къща Юнона, D-Design /Пловдив/, Fabiano Shoes & Bags. Гримът е на Джулия Ангелова, коса - Стелияна Младенова.
Напълно в стила си да бъде различна, неподражаема и оригинална, Ивана изненада меломаните с модерно звучащо и хитово парче, което дава сигурен знак, че ще докосне сърцата на публиката и ще намери заслужено място в музикалните класации. Само за няколко часа от появата си “Ще ти взема всичките пари“ предизвика сериозен интерес и гледаемост, а публиката аплодира силно и първата лайв премиера на песента, която Ивана направи вчера вечерта във Велико Търново.

КАТЕГОРИИ