Ивана избра Радко

Ивана избра Радко

Мегазвездата на телевизия “Планета“ – Ивана е един от предпочитаните музикални гости на всеки празник – както на различни селищни тържества, клубни партита, така и на лични събирания. С харизма, глас и с разнообразен репертоар, подбран за всеки повод, тя превръща всяка своя изява в незабравим спомен за публиката. Това лято традицията продължава, а Ивана с радост отправя поздрав с песен към българите в различни точки от страната. Още утре – на Петровден, певицата и нейният бенд ще вдигнат градуса на настроението в Етрополе на голям концерт. И този път Ивана е решила да изненада гостите, като отправи покана към един млад и талантлив изпълнител на “Пайнер“ – Радко да се присъедини към нея и колегите й на сцената:

“Очаквам ви с нетърпение на концерта в гр. Етрополе на 29.06 от 20 ч. Поканих към бенда ми да се присъедини един от най-талантливите млади изпълнители на “Пайнер“ – Радко. Много пеещ, харизматичен, гласът на България“, отправя анонс в социалните мрежи Ивана.

Певицата на народа неслучайно е избрала да подкрепи Радко, защото гласът му омагьосва всеки, който го чуе. Младият изпълнител спечели четвъртия сезон на “Гласът на България“, а от няколко години е част от звездния каталог на “Пайнер“.

“Моите най-смели мечти са да имам собствен бенд зад гърба си, за да пея на живо и някой ден да сбъдна мечтата си да пея на огромна сцена с огромна публика. Затова хора, вярвайте в мечтите си и ги следвайте“, бе споделил преди време Радко, а от позицията на времето можем смело да кажем, че певецът успява уверено да върви по своя път и да сбъдва мечтите си.

На 29 юни той ще се качи на голяма сцена, за да пее с една от най-обичаните звезди в българската музика – Ивана и нейния невероятен бенд, а вие не пропускайте да споделите Петровден с Ивана и Радко в Етрополе.

 

КАТЕГОРИИ