Ивана пя на най-голямата сватба в Североизточна България

Ивана пя на най-голямата сватба в Североизточна България

През изминалия уикенд Певицата на народа – Ивана бе специален музикален гост на голямо и впечатляващо сватбено тържество в Дулово, където да отпразнуват встъпването в брак на двама млади се събраха над 3000 души.
“Това е най-голямата сватба, на която съм пяла. Изключително емоционално събитие, благодаря на Елиз и Илкер, и на техните родители за поканата. Много съм щастлива, че бях част от този специален за тях ден им пожелавам много любов, защото това е най-важното”, сподели Ивана.
В продължение на няколко часа гостите празнуваха и се забавляваха истински с хитовете на певицата.
“За пореден път се убедих, че българската музика е еднакво обичана, както у нас, така и в чужбина”, разкри Ивана, като допълни, че и чуждестранните гости, присъствали на тържеството познават добре нашата музика.
През изминалия месец програмата на Ивана бе доста динамична, защото освен сватбените тържества, на които тя бе гост, месец май премина и под знака на абитуриентските балове, където певицата и нейният бенд бяха предпочитани музикални гости. Паралелно с това Ивана не спира да радва меломаните в клубовете, а вече подготвя и новото си лятно парче.

КАТЕГОРИИ