Ивана посреща рожден ден с личен Youtube канал

Ивана посреща рожден ден с личен Youtube канал

Мегазвездата на телевизия “Планета” - Ивана днес празнува своя рожден ден. Разбира се, че за нея този ден ще е изпълнен с много изненади и невероятни емоции, но един от най-интересните подаръци за Ивана и за всички меломани, е появата на официалния й канал в YouTube – Ivana PlanetaОfficial, част от мрежата на официалния канал на телевизия “Планета”.
В него ще бъдат събрани, както незабравимите песни на певицата, така и най-новите й музикални проекти. Записи от нейни концерти и самостоятелни рецитали също ще намерят място в канала, който постоянно ще се обогатява. Тук феновете на певицата бързо и лесно ще се ориентират за предстоящите срещи с нея на концерти и участия в клубовете у нас и в чужбина. Но може би най-интересното в Ivana PlanetaOfficial ще бъде разделът, в който певицата сама ще споделя свои видеоклипове. Размисли за музиката, сцената и живота може би ще бъдат сред първите изненади, които Ивана ще ни предложи. Екипът на певицата не крие, че има амбициите в този канал да публикува и най-интересните моменти от снимачната площадка на различни видеоклипове.
Рождения ден на Ивана е повод музикална компания “Пайнер” да подготви Special Edition издание на последния й албум – “Не давам да се даваме”. Той е сред заглавията, които с продажбите си ще участва в надпреварата за определяне на наградата “Фолклорен албум на 2015” за Годишните музикални награди на телевизия “Планета”.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Ивана и й желаят преди всичко здраве, щастие, творческо вдъхновение и да продължава да радва почитателите с хубави и стойностни песни!

КАТЕГОРИИ