Ивана радва публиката с летни концерти край морето

Ивана радва публиката с летни концерти край морето

В навечерието на лятото, Ивана зарадва многобройните си почитатели с новината, че през юли и август ще изнесе два големи концерта. Събитията ще се състоят край морския бряг и ще привлекат публика от близо и далеч, защото Мегазвездата на телевизия “Планета“ е един от изпълнителите, чийто лайв изяви оставят ярък спомен в сърцата на всеки истински ценител на българската музика.

“С голямо вълнение искам да ви споделя, че ще направя два големи самостоятелни концерта, най-сетне на сцените на Летен театър Варна /17 юли/ и Летен театър – Бургас /6 август/. Ще бъда до болка истинска и ще бъде красиво!“, сподели първо с почитателите си в социалните мрежи Ивана.



Концертите са под надслов “Шампанско и сълзи“, по името на една от най-обичаните песни от репертоара на певицата. Кои са заглавията, които ще прозвучат по време на спектаклите, засега Ивана не разкрива, но няма съмнение, че в програмата ще присъстват най-големите й хитове, превърнали я в една от емблемите в съвременната българска музика. “Певицата на народа“, както мнозина я наричат, отлично знае как да накара публиката да забрави грижи и проблеми, и да се весели от сърце и душа. Затова не пропускайте да станете част от това незабравимо изживяване заедно с Ивана и нейния бенд. Билети за събитието вече може да откриете в мрежата на eventim или на касата на Летен театър – Варна и на каса “Часовника“ в Бургас.

КАТЕГОРИИ