Ивана разкри тайната си за сияен външен вид

Ивана разкри тайната си за сияен външен вид

Това лято Ивана представи не едно, а цели две парчета, които много бързо намериха място в клубовете и спечелиха адмирациите на публиката. “Кралете” и “Мога и без теб” се откроиха и с видеоклиповете си, а певицата получи многобройни комплименти за свежата и сияйна визия, която показа в кадрите. Самата тя сподели наскоро, че тайната на добрия външен вид са хидратираната кожа и вътрешната хармония.
Ивана не крие, че има изключително деликатна и чувствителна кожа, предразположена към алергии. Затова залага на козметика с минерали от Мъртво море.

“Получавам алергични реакции и от най-луксозните кремове. А в същото време имам постоянна нужда от силна хидратация. За козметичните продукти с минерали и соли от Мъртво море разбрах още преди няколко години, когато бях на ваканция в Израел”, разказва Ивана.

По съвет на своя дерматолог тя открива, че именно тази козметика отговаря на нуждите на нейната кожа, а впечатляващият ефект се крие в минералите и ценните микроелементи, включени в състава й.

“Като еликсир е за кожата и най-важното в моя случай – не предизвиква алергични реакции. Запазва влажността за дълго време и в дълбочина, а това е най-важното условие кожата да не остарява и да не се сбръчква. Четох много за продуктите в интернет, оказа се, че ги има и в България. AHAVA на иврит означава “любов”. Любов към себе си, полагайки грижи през кожата на лицето и тялото”, разкри певицата.

 

КАТЕГОРИИ