Ивана с поредица от есенни концерти

Ивана с поредица от есенни концерти

За пореден път Ивана доказва, че е сред любимите звезди на България. Певицата се радва на многобройни покани за концерти в цялата страна, а най-щастливи от това са нейните почитатели, които до днес пазят вълнуващи спомени от големите й турнета. Тази есен отново подарява възможност на меломаните да си припомнят емоцията, която властва по време на концертите на Ивана. Затова допринася и разнообразния репертоар на звездата, в който запазено място има и нейния бенд. Самата тя не крие, че независимо от разстоянията, за нея винаги е удоволствие да бъде близо до своята публика.

“Кой казва, че времето все не стига?! За #24часа - #София, #Пловдив, #Ботевград... после малко #кафенце, малко #моренце и... ето, отново у дома“, пошегува се Певицата на народа в своя Instagram профил.

Тази седмица музикалният маратон за Ивана и нейния бенд продължава, защото на 22-ри октомври са гости в Сунгурларе, на 23-ти – в Созопол, а Димитровград ще посрещне Мегазвездата на телевизия “Планета“ на 24-ти октомври.

Голямата новина, с която започваме седмицата е, че Ивана ще пее на концерта “18 години телевизия “Планета“ в Пловдив на 3 декември. В зала “Колодрума“ певицата ще бъде аплодирана от своите най-верни фенове, още повече, че самата тя от години е избрала да живее в Европейската столица на културата 2019.

КАТЕГОРИИ