Ивана замени Пловдив с Черноморието

Ивана замени Пловдив с Черноморието

Дългоочакваната морска ваканция и за Ивана дойде. От края на юли звездата на музикална компания “Пайнер“ споделя със своите почитатели в социалните медии снимки и кратки видеоклипове от своята лятна почивка. По традиция Ивана избра луксозен комплекс в Равда, където се чувства прекрасно и се наслаждава пълноценно на слънчевите лъчи и спа процедурите. Певицата разкри, че след натоварената седмица е успяла да си открадне малко време за себе си и да се поглези.

“Да, усмихвам се, защото всички страхове изчезват, когато те прегърне правилният човек!“, загадъчно написа изпълнителката и хвърли в размисъл почитателите си кой е Правилният човек.


Близостта до морския бряг и най-актуалните клубове там провокираха Ивана да съчетае релакса със забавленията. Няколко път звездата бе засичана в дискотеките в приятна компания. Самата тя пък тази неделя също ще подари радост на меломаните. Краят на уикенда е белязан с две партита с участието Ивана и нейният бенд в Китен и Приморско. Ние вярваме, че настроението ще бъде на макс, а самата певица обещава да изпълни всяко едно музикално желание на гостите.

КАТЕГОРИИ