Ивелина Колева: Най-голямата награда е да работиш това, което обичаш

Ивелина Колева: Най-голямата награда е да работиш това, което обичаш

Ивелина Колева се радва на любовта на публиката и не крие, че е един наистина щастлив човек, защото има възможност да прави това, което обича. В рубриката “Планета Блиц“ изпълнителката споделя, че най-голямата награда за нея е това, че е майка на страхотна дъщеря, че има прекрасно семейство, родители и сестра. В професионален план изпълнителката също се определя като галеник на съдбата:

“Най-голямата награда в професионален план за мен е, че това, което съм мечтала като малка, това, което съм завършила, мога днес да работя, и го правя с огромно удоволствие. Имам сцената, имам най-добрата телевизия, най-добрите продуценти и мога да издавам моята музика. Няма по-голяма награда от това да правиш нещо, което обичаш“, признава Ивелина Колева.

Изпълнителката, подобно на своите колеги, си припомня за първите стъпки в музиката, които казва, че е направила благодарение на своята майка.

Именно тя е положила основите на музикалната култура на своите дъщери, а след това ги е записала в център за работа с деца. Ивелина Колева разкрива, че сега самата тя е записала своята дъщеря в подобен център, а меломаните знаят, че Виктория вече бележи и първите си успехи на музикалната сцена.

“Вдъхновение черпя от стари песни, от автентични мелодии, от колеги. Когато чуя нещо хубаво ми идва нова идея, както и когато прочета интересна книга, гледам филм, чуя впечатляваща история или легенда“, споделя Ивелина Колева.

Певицата признава, че обича тайните и винаги има нещо скрито, нещо записано, което чака да му дойде времето.

“Най-голямата ми мечта в професионален план е никога да не губя този хъс за работа, да имам нови музи постоянно и да изпея най-хубавите си песни“.

КАТЕГОРИИ