Ивелина Колева отбеляза 20 000 последователи с нов клип

Ивелина Колева отбеляза 20 000 последователи с нов клип

Ивелина Колева продължава да радва публиката тази есен с нови заглавия и видеоклипове. След премиерата на “Шопска мерудия“ и “Поздрави далечни“, днес изпълнителката зарадва почитателите на фолклора и с още едно ново предложение. То е озаглавено “Циганка“ и вече се радва на интерес в PlanetaOfficial в YouTube. Песента е народна и е добре позната на публиката, а за различната й интерпретация в изпълнение на Ивелина Колева заслуга има аранжора Виктор Йорданов. Видеоклипът е заснет от режисьора Радослав Георгиев и зарежда зрителите с много весело настроение и желание за празник. Кадрите са реализирани край Камчия, а специално участие в тях имат танцова формация “Пловдивъ“ и “Експрес Бенд“.
С появата на тази песен Ивелина Колева отбеляза и 20 000 последователи в официалната си страница във Facebook. Певицата е много щастлива, че броят на почитателите й се увеличава и заедно споделят любовта си към фолклора.

“Благодаря Ви за подкрепата през всички тези години. Надявам се, че и занапред ще продължа да ви радвам с хубави песни, а новите ми песни са моят музикален поздрав за всички Вас“, споделя изпълнителката.

фотограф: Виктория Сиракова

КАТЕГОРИИ