Ивета Костова: Нужен е талант и много труд

Ивета Костова: Нужен е талант и много труд

Вече година Ивета Костова е част от най-голямата музикална компания в България, “Пайнер“. Тя е едно от младите имена, които все по-често провокират интереса на публиката, а проектите, които представи до този момент получиха високата оценка на феновете. Преди часове певицата откровено застана пред тях и без притеснение отговори на многобройните им въпроси в Instagram. Най-често любопитството на последователите на певицата бе насочено към плановете й за предстояща премиера, а тя разкри, че се надява съвсем скоро да ги зарадва с нова песен. На този етап Ивета Костова предпочете да не издава подробности, защото иска да изненада аудиторията.

На многобройните питания за евентуални дуети с утвърдените имена в “Пайнер“, тя отговори с открито желание за колаборации с Анелия, Преслава, Емануела и Галин, а с Теди Александрова дори вече обмислят нещо съвместно.
Ивета Костова призна още, че успехът е съвкупност от талант и много, много труд, а съветът й към младите хора, които искат да се занимават професионално с музика е да работят усърдно, защото някой ден трудът им ще се възнагради.

КАТЕГОРИИ