Ивета Костова избра промяната

Ивета Костова избра промяната

С интригуващи нови снимки изненада почитателите си Ивета Костова. Младата звезда на поп-фолка демонстрира нова, стилна визия, която провокира множество комплименти от феновете, както и догадки за нова любов в живота на певицата.

“Няколко души ми писаха, за да ме попитат дали новият цвят на косата ми е свързан с появата на нов мъж в живота ми. Не, просто реших да го сменя спонтанно. Дълго време не бях експериментирала с косата си, затова не ми бе никак трудно да се реша на промяната”, сподели Ивета Костова в социалните мрежи.


Тази седмица тя отново започва с усмивка и хубаво есенно настроение, в компанията на любим приятел. Това е Йоркширският Териер, Моли, а снимките отново зарадваха феновете на певицата.
За изпълнителката позитивни емоции този месец носи и успехът на фолклорното трио с Кирил Атанасов и Радко Петков, “Море пиле“. Видеоклипът отбеляза своите първи 50 000 гледания в Planeta Folk Official, което е много добро постижение за проект на млади изпълнители, особено в жанра фолклор.

 

КАТЕГОРИИ