Ивета се отдаде на изкушението

Ивета се отдаде на изкушението

Младата и все по-актуална изпълнителка на “Пайнер“, Ивета, успя за пореден път да привлече погледите към себе си. Поредица от фотоси, в които властват ярки, свежи и наситени цветове, а Ивета позира в розов бански, се появиха в нейния Instagram профил и за кратко събраха множество лайкове и коментари. Атрактивната блондинка показва топ форма, но пък признава, че изкушенията не са й чужди:

“Последни изкушения преди да покажем тела през лятото“, пише Ивета под кадрите, в които могат да бъдат забелязани и апетитни понички в ръцете й.

Безспорно Ивета може да се отдаде на сладкото изкушение, защото има перфектна фигура и неведнъж е споделяла, че спортът винаги е бил част от нейния живот.

Години наред тя се е занимавала със спортни танци, а в момента вае тяло с фитнес. Но все пак изпълнителката не прекалява с изкушенията, защото лятото е все по-близо и с нетърпение тя очаква слънчевите дни на плажа. Меломаните пък са нетърпеливи да посрещнат нов музикален проект от Ивета. На какво ще заложи изпълнителката за топлите месеци засега не е ясно, но най-вероятно ще предпочете горещите ритми, които са в унисон с настроението през пролетта и лятото.

 

КАТЕГОРИИ