Юнона подготвя нова песен

Юнона подготвя нова песен

Юнона е специален гост в новия брой на предаването “Звездно”, където подробно разказва за своята руска зимна приказка. Певицата разкрива, че пътуването й до Москва е следновогодшния подарък, който си е направила. Да посети Русия е нейна отколешна мечта и е изключително щастлива, че се е сбъднала именно през зимата. За Юнона това пътуване носи онова вълшебство, запечатано в снимките, които е виждала от там. Певицата споделя пред водещата Петя Костуркова, че е запален пътешественик и я привлича всяка интересна дестинация, която не е виждала досега. Минусовите температури в Москва не я изплашиха и тя с удоволствие разгледа забележителностите на руската столица.

Юнона разкри, че не е много очарована от традиционната кухня, но е истински впечатлени от руските тостове:

“Станах свидетел на тостовете, за които само бях чувала. Те наистина са безбройни и всичко е на екс. Бях смаяна и учудена как издържат тези хора. Това, което открих е, че тостовете са запазена територия за мъжете”, разказва певицата.

Юнона споделя, че много би искала да види Япония, Южна Африка и Австралия и искрено се надява това да се случи в най-скоро време. Що се отнася до мечтани дестинации за международни концерти, на първо място се нарежда САЩ.
В професионален план певицата разкрива, че работи по много интересна песен, но запазва подробностите в тайна, за да е изненада за зрителите.

Финалът на интервюто в “Звездно” е запазен за едно много емоционално признание:

“Отбелязването на Нова година за пръв път беше много вълнуващо за мен, защото от 18 години не ми се е случвало да празнувам със семейството ми. Събрахме се четири поколения на една маса в къщи, беше много вълнуващо и хубаво. Годината ми започна топло, с хората, които обичам и заради които съм това, което съм в момента. Пожелавам си така, както започна, да е цялата година - топло, хубаво и с любов”.

КАТЕГОРИИ