Калина и Невена - новите лица на “Планета Фолк”

Калина и Невена - новите лица на “Планета Фолк”

Своя дебют като изпълнители на музикална компания “Пайнер” в празничната програма “Пролет в Приказките” направиха Калина и Невена. Двете певици отдавна се занимават с музика и са завършили образованието си в музикална паралелка, където техен преподавател е бил Здравко Мандаджиев. В момента те продължават своята квалификация в АМТИИ – Пловдив, където изучават специалността “Народно пеене”.

Телевизионната премиера на младите изпълнителки бе с песента “Писмо ти е дошло”, която вече може да гледате в ефира на “Планета Фолк”. Тя е по музика, текст и аранжимент на Здравко Мандаджиев и Димитър Милев, които са се постарали с нея да разкрият музикалния талант на двете певици. Неслучайно с изпълнението й в конкурса “Пирин Фолк 2013”, Калина и Невена печелят първо място в раздела за вокални групи.

“Много се надяваме песента да се хареса на зрителите на телевизия “Планета Фолк” и да стопли сърцата им. За нас е огромна радост и чест да сме част от новата фолклорна програма “Пролет в Приказките”, споделят певиците пред www.planeta.tv.

Младите изпълнителки вече имат и своите първи концертни изяви като част от музикална компания “Пайнер”. На 17 май Калина и Невена ще бъдат специални гости в Батак, където ще се включат в музикалната програма по повод Празника на града.

КАТЕГОРИИ