Какво избра Татяна за зрителите на “Планета” ТВ и “Планета HD”

Какво избра Татяна за зрителите на “Планета” ТВ и “Планета HD”

Вече 4 дни зрителите на “Планета” ТВ и “Планета HD” се радват на видеоклипове, избрани специално за тях от звездите на “Пайнер”. Първи бяха Джена и Емануела, а вчера към тях се присъедини и Преслава. Днес хитовете избира Татяна. Точно в 11.00 часа започва музикалният маратон с последния видеоклип на певицата – “Кой си”. Татяна твърди, че е много личен и в него разкрива душата си. Неслучайно текстът на песента е написан от самата нея. Меломаните оцениха видеоклипа и само за няколко дни той е гледан над 200 000 пъти.

“Музиката е моят двигател в живота и ще съм щастлива, ако съм ви докоснала“, откровена бе певицата след премиерата на сингъла и не скри, че публиката много й липсва.

Тя признава, че се надява скоро всичко да приключи и отново да бъде в компанията на своите фенове в клубовете.

Песните, които Татяна избра да сподели със зрителите на “Планета” ТВ и “Планета HD”, са доста различни и със сигурност ще допринесат за доброто настроение точно сега, когато сме в къщи. Да останем у дома и да бъдем отговорни, призоваваме и ние. Телевизия “Планета” ще представи любимите видеоклипове на Татяна от 11.00 и 20.00 часа, а по “Планета HD” може да ги гледате от 13.00 и от 22.00 часа. Не забравяйте, че очакваме да споделите Вашите 5 любими песни на Татяна в Instagram-профила ни - @planetaofficialtv и не пропускайте да отбележите и човека с когото бихте искали да ги слушате и гледате.

 

КАТЕГОРИИ