Какво лято очакват Яница и Коста Марков

Какво лято очакват Яница и Коста Марков

В новия брой на “Звездно”, чиято премиера е тази вечер от 18 часа по “Планета HD”, двамата изпълнители споделят с водещата Петя Костуркова какви са техните очаквания за Лято 2017. В най-горещия сезон от годината, Коста Марков отново е в България. Това бе повод да подгрее меломаните с най-новата си песен “Мъж в сянка”. Ще видят ли зрителите на телевиизя “Планета” и оригинално видео към парчето, ще научим лично от изпълнителя. Той разказва, че този път е поканил Емилия за гост в песента, а причината да се спре точно на нея е прекрасният й чист, звънък и кристален глас.

“Искам специално да отправя своите благодарности към Емилия, че направи толкова голям жест без да е длъжна, също както Деси Слава и Галена в “За две жени”, споделя Коста Марков.

Той издава, че престоят му тази година ще е по-кратък, защото в началото на август трябва отново да е във Флорида. Все пак със семейството му планират кратка почивка, а коя е дестинацията, която са избрали, той разкрива в “Звездно”. Коста Марков говори и за това усещат ли се промени в Америка, след встъпването в длъжност на 45-ия президент на САЩ - Доналд Тръмп.
Яница е втория звезден гост в предаването, за да сподели чувствата, които я владеят след категоричния успех на най-новия й сингъл “Фуклата”. Песента вече е хит, а изпълнителката признава:

“Много съм щастлива от интереса към парчето. Влагам много емоция и енергия в работата си и когато резултатът е добър, това ме кара да се чувствам горда и ми дава стимул да се развивам и да правя още хубави неща”.

Яница отново потвърждава тезата, че когато се работи в екип нещата се получават. Особено когато всеки даде своя принос и максимума от себе си. Защо тази музикална линия се оказва печеливша за Яница и кое е разковничето за успех според нея, ще научим тази седмица в “Звездно”.

 

КАТЕГОРИИ