Какво обожава Ивана

Какво обожава Ивана

Ивана е доказателство, че истински успелите, са и истински хора. През годините остана вярна на себе си и спечели най-голямата награда, титлата Певицата на народа. Няма рецепта за успех, но признава, че не прави нещата като всички останали:

“Винаги искам във всяко едно нещо, дори да е най-дребният пост в социалните мрежи, във всяка една песен, да има моят почерк. Да не е само, защото някой друг го е правил и аз да се опитам да тръгна по този добре утъпкан път, който е добре познат от някой друг преди мен. Хората не умеят да се шегуват и не разбират самоиронията, която аз обожавам. Много често я използвам и в интервюта, и в ежедневието си”, откровена е изпълнителката в интервю за в. “Всичко за семейството”.


На въпроса, дали е отговорна към феновете си, Ивана казва, че първо се чувства отговорна към себе си и затова изпипва всеки детайл в песните си. Важни са й посланията в тях.

“Музикалната линия е въпрос на вкус, но ако направя нещо, което не е хубаво като текст, няма сън да ме хване, дори една дума да не е на мястото си веднага се отива и към отговорността към почитателите. Понякога с авторите спорим с часове “в” или “но” е по-подходящо, до такива детайли стигаме. Едва ли смисълът ще се промени толкова и едва ли някой чак толкова задълбочено би анализирал песните ми, но за мен е важно.”

В началото на годината, Ивана зарадва своите почитатели с новината за нов албум.

“Това ще са песни, които през последните 6-7 години са излизали в различни компилации, но не са били събирани в мой албум. На фона на големите ми хитове те останаха малко незабелязани”, казва още певицата.

снимки: Йордан Петков

КАТЕГОРИИ