Кали: Заставам зад всяка моя постъпка с гордо вдигната глава

Кали: Заставам зад всяка моя постъпка с гордо вдигната глава

Кали е изпълнител с 27 години стаж и не крие, че в момента е “хипер щастлива”, от нищо не я е срам и категорично застава зад всяко свое действие с гордо вдигната глава.

“Имам три деца от трима мъже, две висши образования и една торба прочетени книги. Гордея се с това, че имам какво да кажа, че не се срамувам да застана пред камерата такава, каквато съм. Най-хубавото от всичко са трите ми деца, които са живи и здрави, цапат, викат, карат се, вдигат шум. Да са живи и здрави, аз ги обожавам”, откровена е певицата пред журналиста Краси Боев.

Като всеки родител и Кали винаги е искала нейните деца да бъдат честни и е удовлетворена, че го е постигнала.

“Дали са добри хора, предстои да разберем. Оказа се, че съм много амбициозен родител и много пресирам. Това пролича най-много в поведението на порасналия ми син Георги, който навърши 18 години. Вече като отговорен за действията си, той показва, че аз съм майка, която много е натискала и съм искала по някакъв начин да компенсирам моите липси в живота, но като цяло смятам, че имам щастливи деца.”

Кали не знае, дали е намерила голямата любов, защото е на мнение, че докато си жив, не можеш да разбереш.

“Надявам се, да е той, последният. Но ако не е той, няма да има четвърти”, категорична е тя.


За бума на рап културата певицата смята, че това е така, защото новото поколение няма време за мелодия, за разтегливост и романтика, иска бързо и точно в рима да се кажат нещата.

“Не ме е страх от младите. Аз знам как да забавлявам хората в клубовете, знам как да вибрирам на тяхната честота. Не правя нищо, което не ми доставя удоволствие. Ако на мен нощният живот, работата с младите хора, изтрещяването, не ме прави щастлива, няма да го правя.”

Кали признава, че не се плаши да експериментира различни неща, защото иска да вземе всичко от този живот.

“Ако това е последният ми ден на тази земя, защо да го изживея в лежане и неправене на нищо. Има една книга “Емоционалната интелигентност”, съветвам горещо всеки да я прочете, защото тя помага да настройваш хората спрямо себе си.”

 

КАТЕГОРИИ