Кали изненада публиката с “Хайде, вдигни й“

Кали изненада публиката с “Хайде, вдигни й“

“Хайде, вдигни й” е озаглавено новото музикално предложение на Кали, с което тя отново успя да провокира вниманието на меломаните. По тяхно мнение певицата представи поредния си интересен проект тази година, който дава категорична заявка да бъде един от хитовите в следващите месеци. За това допринася и интересната колаборация, която Кали прави в него – със своята колежка Емануела.
Песента и видеото вече се радват на категоричен успех в Planeta Official в Youtube, където само за по-малко от денонощие регистрира гледаемост от 50 000 преглеждания.

“Благодаря на всички за страхотните думи за “Хайде, вдигни й”! Искрено се радвам, че проекта толкова ви харесва. Първо искам да благодаря на Емануела, че прие поканата ми да участва в него, и така успяхме да поднесем една наистина голяма изненада на всички“, написа Кали във Facebook, като не пропусна да благодари на целия екип и на всички, спомогнали този проект на бъде факт.

“Хайде, вдигни й“ е по музика на Diamond Beat Production, тексът е на Анастасия Мавродиева, а за видеото Кали отново се довери на режисьора Николай Скерлев.

КАТЕГОРИИ