Кали залага на “Каква съм луда” за Лято 2017

Кали залага на “Каква съм луда” за Лято 2017

Лятното предложение на Кали към феновете на поп фолка получи премиерата си този уикенд в Planeta Official в YouTube. Песента е озаглавена “Каква съм луда” и определено успя да направи впечатление на публиката само за часове. Хитово звучене, съчетано с красиви гледки от Кипър и свежа лятна визия, привличат вниманието на зрителите и ги карат да мечтаят за предстоящите летни партита и забавления.

“Страхотна песен, точно като за лятото. Много е хубав като цяло проекта... Кали няма слаба песен от години насам! Поздравления за целия екип, работил над песента”, “Това ще е хитът на лятото, браво Кали”, “Ех, Кали - разби всичко живо, просто по-високо от уникалното”, “Много продуктивна тази година, просто уникална! Кали вече официално може да бъде обявена за една от топ 5 в Пайнер...Кали прави песни, които остават във времето! Вече от много години тази жена вади хит след хит”, четем в първите отзиви на публиката.

Самата Кали не скри радостта си от добрия прием и високите оценки на феновете за “Каква съм луда”  Тя отправи благодарност към всеки един, взел участие в създаването на този проект с пост в официалния си профил във Facebook.

“Признавам си, че ентусиазирания бърз прием на новия проект ме изненада адски приятно. Страхотни сте! Благодаря на целия екип, стоящ зад “Каква съм луда” - Даниел Ганев за музиката и аранжимента, Петя Радева за текста, Люси и Ясен, и техните прекрасни половинки за клипа. Надявам се песента да ви носи прекрасни емоции цяло лято 2017”.

КАТЕГОРИИ